English
Frigjør kapasitet

Våre samarbeidspartnere er internasjonalt sertifiserte coacher med erfaring. Faglig tyngde og videreutvikling skapes kontinuerlig gjennom kursing og veiledning.

Anne Eggen-Johansen

daglig leder

Anne Eggen

Anne har sin Master i Ledelse fra Handelshøyskolen BI og er sertifisert Co-Active coach fra The Coaches Training Institute(CTI). Hun er også sertifisert gjennom International Coach Federation(ICF).

Anne har to hovedfokus: Individuell ledertrening&coaching og Kursleder.
Hun er kursleder for CTI hvor hun veileder og utdanner Co-Active coacher i en rekke land i Europa, Midt-Østen og Asia. Hun er coach for ledere nasjonalt og internasjonalt. Hun har jobbet som profesjonell coach siden 2003.

Anne er brennende engasjert i menneskelig innovasjon og effektivitet. Hun inspirerer og engasjerer, og er god på å skape læringsrom der ledere og medarbeidere kan løfte seg selv til neste nivå.

Hun har lang erfaring som kursleder innen ledelse og coaching på Handelshøyskolen BI samt fasilitering av bedriftsinterne lederprogrammer i norsk næringsliv. Hun er prosessorientert og har stor tro på erfaringsbasert og eksperimentell læring.
Anne får meget gode tilbakemeldinger. Kundene sier om Anne at hun er inspirerende, engasjert og har solid kunnskap i det hun jobber med. Hun skaper læringsrom der det er trygt å være langt utenfor komfortsonen! Hun får den enkelte til å stake ut egen kurs og gå mot sine mål og visjoner. Anne er modig i sitt virke og sin tro på hva som er mulig.

Samarbeidspartnere

Silje Bull-Njaa Larsen

Elin Tufte Johansen

Utdannelse/erfaring:
Cand. philol. (Filolog), Sertifisert Co-active Coach, Organisation & Relationship Coach, Tidligere og nåværende foreleser ved Handelshøgskolen BI.

Spesialkompetanse:
Coaching (individ og team), prosessfasilitering, tverrkulturell kommunikasjon og mangfoldsledelse, lederutvikling, teambuilding, design av lederutviklingsprogrammer, konflikthåndtering og design av mentoringprogrammer.

Tommy Lund Andersen

Elin Tufte Johansen

Utdannelse/erfaring:
Teolog. MSc Organisational psychology. Utdannelse innenfor gestaltterapi. Tidligere foreleser på Handelshøyskolen BI. Tidligere foreleser i etikk. Norsk psykologforening. Daglig leder av Inovati.

Spesialkompetanse:
Design- og fasilitering av lederutviklings- og kulturbyggingsprosesser. Etikk. Teambuilding. Konflikthåndtering. Coaching. Fusjoner. Nedbemanning. Krisehåndtering. Verdiprosesser.